At fejre løsrivelse

Når jeg stopper, tænker jeg på, hvad der skete i de sidste to år. Nu er mit liv næsten uigenkendeligt. Når du bor i dette øjeblik – oplever perioder med enorm forandring, er du ofte ligeglad med fortiden. Så meget, at det er svært at se fremskridt, ikke huske hvor du kom fra. Ikke at se fremskridt er demotiverende, fordi du ikke kan forstå resultaterne af dine handlinger.

I dag, når jeg forbereder sommerferien i Europa, er jeg stolt af hvad der sker med arbejdet og takker det strålende samfund, der synes at have samlet sig omkring mig. Måske det jeg ikke er meget stolt af er nogle af de ting, du føler på vej, når du forsøger at skabe noget. I mit tilfælde er det ofte kunsten af ​​simpel afslapning. Jeg er utroligt dårlig om det. Sæt mig på stranden med en bog, og selv om dette er ideen om de fleste mennesker om lykke, dør jeg med skylden for ikke at have opnået noget. Det er en stor udfordring at være behagelig, ikke at “gøre” i lang tid.

I denne artikel “The Psychological Squad” – betydningen og fordelene ved mental “forandring” af arbejdet i fritiden diskuterer Dan DeFo, hvor vigtigt mentalt angst er i timer uden arbejde for wellness. Når du starter lanceringen, er det næsten umuligt at slukke det. Der er altid noget andet du kan gøre, og “shit går i fanen” mindst en gang om måneden. Du kan forsøge at arbejde så effektivt som muligt for at få en følelse af kontrol, men det er en stor fejl for ydeevne. Du vil gøre mere, når du forlader. DeFoe anbefaler:

“Klare fysiske og mentale grænser mellem arbejde og non-life giver den bedste vej til psykologisk frigørelse.”

“Indflydelsen af ​​psykologisk fremmedgørelse på hverdagens ændringer og udsving.” Tidligere undersøgelser viser foreninger i synlige ændringer i tilfredshed, årvågenhed, træthed, udmattelse, irritation og ydeevne på arbejdspladsen i forhold til adskillelse fra arbejde. ”

Ifølge forskningen, han har stået overfor, er det vigtigste aspekt af det regenerative miljø “charme”. Jeg plejede at forbinde afslapningstid med social tid (jeg spiste ofte, drak, sad, osv.), Som ikke nødvendigvis skal være. Du kan oprette din egen version – jeg er mere af en fan af at skrive, sove og gå.

Charlie har også en utrolig besked om, hvordan han har lavet sin vej og succesfuldt brugt “spillet” med succes i forbindelse med sjovt (trods alt minder Dr. Seuss os om, at “voksne er bare forældede børn”).

“At give dig tilladelse til at spille var en kur for min angst. Det var en subtil men kraftig ændring i den måde jeg så verden på.”

og symptomer:

“Det virkelige problem var min sindstilstand.” Jeg begyndte i stigende grad at forstå afvisningen af ​​enhver form for “uproduktiv”. Jeg kunne ikke råd til at spille nogen form, hvis den ikke bidrager til at tjene penge eller noget “meningsfuldt”. var med venner eller gør noget, der skulle være sjovt, kunne jeg ikke stoppe med at tænke over at bruge hele tiden. “” Da jeg så, at jeg glemte at behandle mit arbejde som et spil, vidste jeg, hvad du skulle gøre for at rette op på det. et valg.

En af de ting, jeg gjorde for min personlige og arbejds-e-mail, var at forlade en telefonsvarer på kontoret. For nogle få måneder siden lover min avancerede tekniker inden for indendørs teknologi, hvor overflødigt denne funktion var, og hvordan kun virksomhedernes jord brugte dem (når alt kommer til alt, kan du ikke gøre en ægte pause og slippe alt dit ansvar i starten, ikke?). Hvor forkert var jeg. At være super lydhør og bundet til et årligt gebyr, et år er latterligt og lader folk vide, når du bare ikke respekterer dem fra nettet, men dig selv. Dette skaber en subtil barriere.

Så hvad kommer der nu? For det første skal jeg rejse og komme ud af Manhattan’s fugtige dille. De fleste af de rejser, jeg har lavet i de sidste par år, har været arbejdsorienteret og uafhængig af stilens placering – limet til den næste Wi-Fi-placering. Denne gang planlægger jeg bare at åbne min MacBook. Først vil jeg gå til Storbritannien for en vens bryllup, så i Sydfrankrig, før du rejser ned ad kysten til Italien. Der vil jeg tale om Cinque Terre, Firenze og Toscana, Rom og Amalfi.