Ny virksomheds håb med stigningen i islamisk finansiering

Med lavkonjunkturen og den økonomiske afmatning, der rammer vestlige virksomheder, drejer Vesten langsomt mod islamisk finansiering. Denne ændring er blevet observeret i byer som London, hvor der er en betydelig tendens i islamisk finansiering for vestlige finansielle forsikringsvirksomheder, der forårsagede tab under den økonomiske afmatning med verden at se lukningen af ​​mange bankgiganter i USA og Det Forenede Kongerige. Ifølge David Williams, det vigtigste land for vedtagelse af islamisk finans i Det Forenede Kongerige, efterfulgt af Frankrig og USA i et tidligt stadium. Denne transformation betragtes som spektakulær af de fleste mennesker over hele verden.

Virksomheder i den vestlige verden og de vestlige finanser forventer ikke denne vækst fra deres yngre miljø, som islamisk finansiering, og den førstnævnte forstod ikke, hvad sidstnævnte var. Selv om den er meget populær, overvejes ideen om islamisk tanke og finansiering i dets første fase i forhold til verdensbankerne i den vestlige verden. Størstedelen af ​​islamiske finansielle produkter er afledt af traditionelle tilbud. Tidligere kritik af islamiske banker og finansiering er blevet reduceret, efter at vestlige virksomheder blev påvirket i form af en økonomisk krise.

Fordi den økonomiske krise havde gjort forretninger i vestlige lande så overvældende, måtte de søge alternativer til økonomisk støtte til deres virksomheder. Sådan begyndte den vestlige verden at se islamisk finansiering som et alternativ snarere end en inspiration eller en beundring for det. Frankrig har den største muslimske befolkning på omkring 6 millioner, hvilket har øget landets tiltrækningskraft og dets støtte til islamisk finansiering.

Det vigtigste islamiske finansielle og finansielle center i Malaysia har været et godt eksempel for den vestlige verden, som arbejder med sine aftaler. Frankrig har bedt Malaysia om at yde finansiel rådgivning med sin lange erfaring i islamisk aktivitet. London var den første til at benytte lejligheden til at redde sin forretning med et venligt ansigt over for islamiske banker. På denne måde er der en markant kontrast til de strategier, der følges af Paris og London.

Der har været udbredt offentlig støtte til islamiske praksis i London, og den britiske regering er meget interesseret i at opnå maksimal støtte til generaliseringen af ​​islamisk bankvirksomhed. Der var en proaktiv indsats for at ændre eksisterende love i Storbritannien for at understøtte den islamiske bankmetode, der omfattede bestræbelser som at afskaffe dobbeltstemplet, hvilket gjorde pantet i overensstemmelse med Sharia på et konkurrencedygtigt niveau. Den islamiske måde at drive forretning på har været stærkt ladet på markederne og bragt nye farver til dynamikken på markedet.

Næste i linjen for økonomisk forandring er USA Ifølge ændringer i eksperterne i USA vil være langsomme med hensyn til kulturelle og økonomiske politikker i USA. Ændringen kan ikke undgås i lyset af den økonomiske situation og den islamiske økonomi har bragt til den vestlige verden. Der har helt sikkert været en stigning i islamisk finansiering med vestlige økonomier, der rammer lysene i den økonomiske krise.